Potreby a “potreby”

Keď si pozrieme na to, že čo sa pretláča ako vzor na nasledovanie a čo by malo byť tak dôjdeme k tomu, že to, čo nám dávajú v médiách za vzor je vrcholne nezdravé. Stačí sa pozrieť na tento ilustračný obrázok:

WantsvsNeeds

Čomu robia propagandu a čo v skutočnosti potrebuješ

Propaganda sa robí tomu, čo slúži systému t.j. aby jedinec bol v maximálne možnej miere závislí od otrokárskeho systému. Však pozrite na hornú časť obrázku, ten človek je síce zdanlivo slobodný a zámožný, ale finančné problémy alebo problémy v zásobovaní či v poskytovaní služieb ukáže nielen to, že dotyčný je v podstate nemohúci, ale aj to, že jeho sloboda a zámožnosť boli ilúziou.

Dolná časť obrázku ukazuje nielen skutočnú slobodu, skutočné bohatstvo, skutočný blahobyt a nezávislosť na väčšine systémov (ak nie rovno na všetkých), ale aj ukazuje cestu pre väčšinu ako pracovať na sebe a na seba.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

Pridaj komentár